Felhőszolgáltatás, Cloud Computing

A BMS RIA (rich internet application) integrált vállalatirányítási rendszer

Felhőszolgáltatás: A fontos infók bárhonnan elérhetők!

Talán már Ön is érezte, hogy jó lenne a munkával kapcsolatos, pontos információkhoz bármikor hozzáférni,
időtől és tértől függetlenül. Bárhol, bármikor.

Felhőszolgáltatás:
A reakcióidő sokszor stratégiai kérdés. Nem mindegy:

  • milyen gyorsan tudunk válaszolni a vevők, ügyfelek kérdéseire
  • mennyi idő alatt tudjuk teljesíteni a megrendeléseket
  • milyen pozícióból tudunk tárgyalni potenciális ügyfelekkel, stb.

Ezért egyre nagyobb igény, hogy helytől és időtől függetlenül rendelkezzünk megfelelő, pontos, megbízható információval az adott feladathoz kapcsolódóan, vagyis mindig el tudjuk érni a vállalatirányítási rendszert, ahonnan informálódni tudunk.

Másik tendencia a mobil eszközök rohamos terjedése, amelyeket már nem csak magán, hanem üzleti célokra is szeretnénk használni. Ezért az információhoz jutásnál már nem elegendő a laptop, vagy notebook, hanem lehetővé kell tenni a tabletek, az okos telefonok és egyéb mobil eszközök használatát is, amit könnyen magunknál tudunk hordani.

A felhőszolgáltatás, vele az internet kihasználása az üzleti kommunikációban időt és pénzt takarít meg azáltal, hogy növeli a dolgozói teljesítményeket, nagyobb rugalmasságot biztosít, csökkenti az átfutási időket.

BMS RIA (rich internet application) integrált vállalatirányítási rendszer

A BMS RIA (rich internet application) integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztésével az volt a célunk, hogy ügyfeleinket a fentiekben részletezett rugalmas működésre képessé tegyük! Testre szabott megoldásaink főleg a dinamikusan fejlődő cégeknél ad lehetőséget arra, hogy a növekedéssel arányosan bővüljön a rendszer funkcionalitása, felhasználóinak száma – jól tervezhető költségek mellett.

A BMS RIA alkalmazás működhet a cég saját, vagy bérelt szerverein, vagy akár szolgáltatásként is igénybe vehető, ha nem akarunk saját szerverpark beruházást végrehajtani, informatikai csapatot fenntartani. A rendszer fejlesztésénél alkalmazott technológia garantálja, hogy az adatok kezelése magas biztonsági szinten történik.

Küldje el kérdését, véleményét!

reCAPTCHA is required.

Még több információ a szolgáltatásainkról

erp, egyéb modulok, back office modulok, stratégiai tervezés
rendszerintegráció
felhőszolgáltatás