Jogi nyilatkozat

A BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. a jelen kiszolgálón megjelenő dokumentumok, tájékoztatók, publikációk és interaktív funkciók (továbbiakban Oldalak) használatának jogát csakis az alábbiak tudomásulvételével engedélyezi:

A használat jogi szabályozása

(a) A jelen kiszolgálón megtalálható Oldalak kizárólag az ismeretszerzés megvalósíthatóságát szolgálják.
(b) A jelen kiszolgálón található Oldalakat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
(c) Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

Az (a – c) pontokban meghatározott feltételek nem vonatkoznak a jelen webhely külső megjelenésére és elrendezésére, mivel ezt a szerzői jogi és más törvények külön védik, amelyek értelmében a webhely elemei (logó, grafika, hang, kép) sem egészükben, sem részben nem másolhatók és nem továbbíthatók a BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. írásos engedélye nélkül.

A felelősség korlátozása

A BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. nem vállal semmilyen felelősséget az ezen kiszolgálón megjelentetett oldalakon található tartalom, illetve szoftver bármilyen célra történő alkalmasságát illetően. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet, űrlapot a “jelen állapotában” minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azokat előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatjuk. A BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges, vagy bármilyen más kárért – korlátozás nélkül – beleértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával, vagy az üzleti információ elvesztésével, vagy az adatvesztéssel kapcsolatos károkat.

Küldje el kérdését, véleményét!

reCAPTCHA is required.