BMS Vállatirányítási rendszer

Kiemelt területek: E-BUSINESS

Az interneten való megjelenés ma már elengedhetetlen feltétele annak, hogy a piac tudomásul vegye egy cég létezését. Kezdve a statikus honlapoktól a dinamikus kereskedelmi és egyéb szolgáltatásokat kínáló megoldásokig, marketing információkkal, hírlevelekkel, fórumokkal, stb. tudjuk az üzletmenetet támogatni. A BMS Informatikai Kft. csapata 2000 óta fejleszt különböző egyedi e-Business megoldásokat ügyfelei részére.

Az online üzletvitel alapvető feltétele a folyamatok nagymértékű automatizálása és az ahhoz illeszkedő, a változásokkal lépést tartó informatikai rendszer. Az e-Business alapját képező ICT rendszerrel szemben alapvető elvárás az integráltság, mert csak így valósítható meg a folyamatok automatikus végrehajtása.

A BMS Informatikai Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az online ICT rendszerek felépítésében, bevezetésében és üzemeltetésében, a rendszer folyamatos továbbfejlesztésében az üzleti változások és új igények szerint.

A BMS Informatikai Kft. által fejlesztett e-Business megoldások:

  • Business to business (B2B) web-áruház
  • Web-áruház (B2C)
  • Business to business (B2B) piactér

Folyamatok automatizálása

Minél jobban fel szeretnénk gyorsítani egy folyamatot, annál nagyobb mértékű automatizálást szükséges végrehajtanunk. Az automatizálást legkönnyebben az informatikai rendszerrel tudjuk megvalósítani. Azáltal, hogy összekapcsoljuk az egyes feladatokat, tevékenységeket, biztosítjuk az automatikus adatfeldolgozásokat és adat-átadásokat az adatbázisok között, automatizálni tudjuk a folyamatokat.

Az automatizálásnál mindig a kivételek kezelése okoz problémát. Mi történik, ha a folyamat nem a tervezett módon fut le, vagy nem szabályszerűen kezelik a rendszert? Másik probléma a folyamatban bekövetkezett változások kezelése.

Ha eltérő módon kell a folyamatnak lefutnia, akkor a szoftvert is módosítani szükséges. Az e-Business automatizálása egyben a személytelenség veszélyét is hordozza. Különösen érzékeny terület az ügyfélkapcsolatok kezelése. Ezért az automatizmusokat úgy alakítjuk ki, hogy a személyes kapcsolat felvételekre is időben figyelmeztessen a rendszer.

A rendszertervezésnél a fenti kérdéseket is alaposan elemzzük annak érdekében, hogy az implementált szoftver hosszútávon ki tudja elégíteni az igényeket.

Elektronikus Szolgáltatások

Cégprofiltól függően kell eldönteni, hogy milyen funkciókat szeretnénk az interneten keresztül ügyfeleink, partnereink felé szolgáltatni. Például egy, a vevő által összeállított termék konfiguráció árának kikalkulálása és megrendelése, termékek összehasonlítása, a potenciális szállítók versenyeztetése, egyedi ajánlatkérő űrlapok kidolgozása, stb.

Ebbe a körbe tartozik bizonyos vállalatirányítási rendszer funkciók „web-esítése”, hogy távoli helyekről is lehetőség legyen a belső rendszer használatára (pl. munkalapok rögzítése). A BMS Informatikai Kft. egyedi e-Business fejlesztési szolgáltatásával biztosítja az igények szerint testre szabott, a back office rendszerrel integrált megoldások kidolgozását.

Küldje el kérdését, véleményét!

reCAPTCHA is required.

Kiemelt irányítási területek

mesterséges intelligencia
erp, logisztika, vállalatirányítási rendszer, logisztikai folyamatok
projektmenedzsment
e-business
vállalkozz digitálisan