BMS Vállatirányítási rendszer

Főbb üzleti előnyök

Vállalatirányítási rendszerünk kész funkcionális megoldásokat tartalmaz, amelyek  személyre szabhatók, vagyis az Ön cége sajátosságainak megfelelően alakíthatók ki. – BMS vállalatirányítási rendszer

Naprakész, konzisztens információk

A BMS-ben a vevői rendelések és teljesítések, a termelés, az ügyfelek, termékek, szolgáltatások bevételei, költségei, ráfordításai folyamatosan nyomon követhetők, ellenőrizhetők, elemezhetők, a tervezettől való eltérésük folyamatosan monitorozható. A cég pénzügyi helyzete kiszámítható, irányíthatók a befektetések, hitelfelvételek ütemezhetők – a BMS adatbázisában tárolt konzisztens információk alapján.

Controlling-szemléletű irányítás

A BMS vállalatirányítási rendszer biztosítja a bevételek és költségek tervezését, valamint a tényköltségek kimutatását és elemzését költséghely, költségviselő, tevékenység, projekt stb. szerinti bontásban. A cég működésére jellemző mutatószámok alakulása folyamatosan nyomon követhető. Ezáltal a működési folyamatok átláthatóvá és irányíthatóvá válnak. A szoftver felépítése biztosítja a szervezet függetlenségét, a bekövetkezett változások követését a programok módosítása nélkül.

Csökkenő költségek

Az automatizált folyamatok révén a vevői és beszerzési rendelések fajlagos költségei, a készletszintek, a működési költségek jelentősen csökkenthetők, és a készletek forgási sebessége növelhető. A naprakész és konzisztens információk alapján a szállítási határidők, beszerzési és gyártási átfutási idők, az ügyintézések átfutási ideje jelentősen lerövidül.

Működő minőségirányítási rendszer

Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk egyik követelménye, hogy a cégek által szállított termékek megfeleljenek a nemzetközi minőségi elvárásoknak. Ez csak a minőségirányítási rendszerrel biztosítható, amelyhez a szükséges információs támogatást és dokumentálási követelményeket a BMS-rendszer teljeskörűen támogatja.

Korszerű cégvezetés

A BMS-be az adatokat mindig csak egyszer, lehetőleg a keletkezési helyükön kell bevinni, ugyanakkor a lekérdezés bárhonnan történhet, – természetesen a jogosultságtól függően. Ezáltal biztosított, hogy mindenki ugyanazokkal az adatokkal, információkkal dolgozzék.
A folyamatok átláthatósága az úgynevezett adatlefúrási technika alkalmazásával biztosított.

A BMS-sel megszűnik a menedzsment kiszolgáltatottsága, a vezetői döntések kockázata és átfutási ideje is csökken. A tevékenységspecifikus megoldások előnyei vállalati szinten kiaknázhatók, mivel nemcsak egy részterület hatáskörében maradnak.

Érvényes ez az interneten keresztül zajló folyamatokra is, aminek következtében a külső piaci információk lényegesen nagyobb mennyiségben és jobb minőségben állnak rendelkezésünkre, mint a “hagyományos” intranet-alkalmazások esetében.

Növekvő cégérték

A BMS azáltal, hogy biztosítja az üzleti folyamatok átláthatóságát, a megbízható adatszolgáltatást a tulajdonosok, illetve a külső, piaci szereplők részére, jelentősen növeli az alkalmazó cég értékét, amely jelentkezik az esetleges tőzsdei árfolyam növekedésében.

Küldje el kérdését, véleményét!

reCAPTCHA is required.

Még több információ ERP rendszerünkről

erp, üzleti előnyök, bms vállalatirányítási rendszer
erp, jellemzők, vállalatirányítási rendszer jellemzői
erp, back office, front office modulok
erp, front office, back office modulok
erp, egyéb modulok, back office modulok, stratégiai tervezés